Samenwerking met The Lost Noise

Recentelijk heb ik een nummer gemixt van de band 'The Lost Noise'.

The Lost Noise is een female fronted rockband die hun nummers schrijven in hun eigen
oefenruimte in een donkere oude koelcel. Als het hen te duister begint te worden gooien ze de deur open en genieten ze van het weidse uitzicht over weilanden, bossen en boerderijen. Dit maakt dat de liedjes die ze samen schrijven soms rocken als een malle, en soms tot rustige ballads evolueren.

The Lost Noise zijn momenteel bezig met hun eerste EP. Door de enthousiaste reacties op mijn mix van hun eerste track, zullen we een samenwerking aangaan voor de rest van de EP.

Hou mijn site in de gaten, ik zal binnenkort mijn portfolio aanvullen met een of meerdere tracks van deze topband!

Website voorzien van updates

De website heeft een grote update gehad vandaag. Volg me op social media voor meer updates!

Synchro music op Dancefair

Aanstaande zaterdag en zondag staat de jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van Dancefair/Musicfair. Dancefair en Musicfair is dé muziek conferentie voor music makers. Of je nu een traditionele muzikant bent, een producer of dj, het programma dat meer dan 180 onderdelen telt, zal iedere type music maker inspireren. Ook telt het het event 6000 vierkante meter aan beursvloer vol muziek instrumenten, software en zakelijke muziek dienstverleners.

​Ik zal aanwezig zijn op zaterdag. Ik ben aanwezig op de beursvloer en deel flyers uit waarmee je een leuke korting kunt krijgen op mijn diensten. Of je nu een mix, opname of master van je muziekstuk wilt, je kunt de korting gebruiken t/m 1 mei as.

We hopen je te zien op Dancefair 2017!