TwitterLinkedInInstagram   

Mijn naam is Rob Nijhof. Ik ben in 2007 met Synchro music gestart omdat ik merkte dat veel (beginnende) producers moeite hebben met het mixen van hun muziek. Dat is iets waar ik jaren geleden mezelf in heb getraind, waardoor ik mijn ervaring kan gebruiken om anderen hierbij te helpen.

Rob Nijhof - Synchro music

Ik ben een producer, mix-engineer en DJ en ik heb in de afgelopen jaren vele producers en muzikanten geholpen om hun muziekproductie naar een hoger niveau te tillen. Of het nou een remix is, een algeheel mix-project of het masteren van een track, inmiddels is er een aardige portfolio van projecten ontstaan. Ondanks het feit dat ik zelf een producer van House muziek ben, is het mixen van andere genres ook onderdeel van de mixen en mastering die ik aanneem. De projecten varieren van Voice-overs, Singer/Songwriter liedjes, bands, House in diverse genres zoals Techhouse, Dance en Groovy House. Een breed scala aan muziekstijlen waar ik me comfortabel mee voel in de studio.

De afgelopen jaren heb ik me vooral verdiept in hoe beroemde mix engineers zoals bijv. Chris-Lord Alge een mix benaderen; niet een handvol plugins op een kanaal gooien en dan een balans zoeken. Nee, luisteren en corrigeren waar nodig om een gebalanceerde en rijke mix te bewerkstelligen. Mixen is in essentie probleemoplossing; je analyseert waar het probleem zit en dat moet opgelost worden. Daarbij zijn een aantal basis technieken essentieel, maar met de technologische ontwikkelingen van heden ten dagen, is er meer mogelijk en op een gemakkelijkere manier. 

Omdat het technisch bezig zijn met muziek iets is waar ik veel plezier uit haal, heb ik besloten om dit als dienst aan te bieden. Op een laagdrempelige manier en bovendien betaalbaar, waardoor beginnende producers en muzikanten vooral geen astronomische bedragen kwijt zijn om hun productie naar een hogere kwaliteit te brengen.


 Voor vragen, schroom niet om contact met me op te nemen via het contact formulier.