Welkom bij Synchro music

Welkom muziekvrienden. Mijn naam is Rob en ik heb een kleine thuisstudio in Haarlem. 

WIL JE JOUW MUZIEK BETER LATEN KLINKEN? IK KAN JE HELPEN!

Tegenwoordig is studio apparatuur zeer betaalbaar en zijn computers ontzettend krachtig geworden zodat muziek maken en opnemen voor iedereen toegankelijk is geworden.
Dit heeft de deuren geopend voor muzikanten en producers om hun creativiteit tot nieuwe hoogtes te brengen zonder afhankelijk te zijn van dure professionele studio's.

MAAR KLINKT JE MUZIEK ZOALS JE DAT WILT?

Je hebt geleerd hoe muziek te maken en/of op te nemen. Maar het laten klinken zoals een professionele productie, dat vergt uren aan training en oefening. 

Ik kan je helpen om je muziek te bewerken zodat deze klinkt zoals je dat gewend bent van muziek die je op de radio hoort!

Ik heb het altijd geweldig gevonden om zowel creatief als technisch met muziek bezig te zijn. Hierdoor heb ik vele uren zitten in het bestuderen van methodes en technieken om muziek te mixen en te masteren. Met deze kennis en ervaring kan ik anderen helpen om hun muziek naar een hoger niveau te tillen. Mijn kennis en ervaring in het mixen en masteren van muziek gebruik ik zodat jouw muziek radio-klaar wordt!

Digitaliseren van vinyl of cassettes

Ik heb ook de mogelijkheid om je vinyl of cassettes te digitaliseren en te bewerken zodat deze fris, strak en helder klinken. Ik kan je waardevolle platen of cassettes om zetten in een tijdloos digitaal bestand, zodat deze op alle apparaten afgespeeld kan worden met de hoogst mogelijke kwaliteit. Neem gerust contact met op voor de mogelijkheden.

 


Quotes 

"Lekker in balans nu. De duim kan helaas niet groter"

- Duart Jansen, Funk Disorder

"I absolutely love the mix! Awesome! Thank you so much to be patient with me"

- Michael Winhard, Club 27

"Fijne samenwerking. Snel en staat open voor suggesties. Synchro music is mijn go-to mix & mastering engineer"

- Bram

"Heel dik man! Klinkt echt vol en lekker pompend in het laag. Chapeau!"

- Jeroen Brons, DJ Extrano

Volg mij

Nieuwsbrief