TwitterLinkedInInstagram   

Cubase_SS.png
Houston.jpeg
Outboard.png
Studio.jpeg
previous arrow
next arrow
Shadow
Synchro music - Opnemen, mixen, masteren tegen een laagdrempelig tarief

Opnemen, mixen en masteren tegen een laagdrempelig tarief.

We zijn een kleine eenmans-studio in Haarlem. We verzorgen het mixen en masteren voor bandjes, producers en singer/songwriters. Tevens kunnen we zang en voice-over's opnemen met hoogwaardige apparatuur en software. 

We kunnen ervoor zorgen dat jou opname of productie naar een professioneel niveau getild word.

Je hebt geleerd hoe je muziek produceert, hoe je zang moet opnemen, maar naast het creatieve aspect, heeft muziek ook nog een technisch aspect, namelijk mixen en masteren van de productie. De enorme processing kracht van moderne computers hebben de weg geopend voor hoogwaardige kwaliteit van muziekproducties en opnames zonder dat daar dure professionele studio's voor nodig zijn. Maar het mixen en masteren van je muziekstuk vergt jaren training en ervaring en hoogwaardige hard -en software. Wij kunnen je deze kwaliteit bieden voor een fractie van de prijs die je zou betalen bij high-end studio's. Ons tarief is betaalbaar voor iedereen, of je nu een beginnend of ervaren producer en/of muzikant bent. Zie onze tarieven voor meer informatie.

Het is ook mogelijk om bij ons een korte workshop te volgen waarin je de basis kunt leren van muziekproductie, het mixen van audio en het organiseren van je project. 

Ga je met ons werken, dan zullen we je tips en aanbevelingen geven hoe je het beste je bestanden kunt organiseren. Je kunt ze dan vervolgens versturen via WeTransfer.

Ook kunnen we cassettes en vinyl omzetten naar een tijdloos digitaal bestand.
We streven ernaar om de best mogelijke kwaliteit te leveren en op een laagdrempelige manier dit te bereiken. Dit betekent dat je altijd kunt bellen of emailen met vragen over het mixen en masteren van je project en welke mogelijkheden we je kunnen bieden om je muziekstuk te bewerken tot een professioneel muziekbestand die geschikt is bijv. streaming diensten zoals Spotify.

Ben je tevreden met de mix/master? Dan sturen we je een digitale factuur die je online kunt betalen. De factuur is tevens als pdf te downloaden. Wel zo makkelijk!
Opnemen, mixen en masteren tegen een laagdrempelig tarief. Dat is onze missie.


Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Laagdrempelig

Laagdrempelig

Synchro music streeft ernaar om iedere producer of muzikant op een vriendelijke en laagdrempelige manier te kunnen adviseren en helpen met hun project. Of het nu een eenvoudige Voice-over is, of een grote productie met 45 kanalen, alles is bespreekbaar en mogelijk.

Professioneel

Professioneel

Ondanks de lage tarieven beschikken we over professionele apparatuur en software. Door de jaren ervaring en kennis op allerlei vlakken van muziekproductie, mixage en mastering, kunnen we een zeer hoogwaardig product afleveren in de allerhoogste kwaliteit. In het geluidsformaat dat jij wilt. Voor elk streamingplatform of DJ doeleinden. En we zijn niet tevreden totdat jij dat bent.

Flexibel

Flexibel

De mogelijkheden zijn ruim en flexibel. Je kunt allerlei diensten combineren of kiezen voor 1 bepaalde dienst, zoals alleen een professionele mix van je productie. Maar ook een combinatie van mixing + mastering is mogelijk. Zelfs een consult over hoe je het beste uit je productie kunt halen of hoe je een project het beste kunt opbouwen en aanleveren. 'The Sky is the limit'. We gaan ver om het beste uit je productie te halen.