TwitterLinkedInInstagram   

Cubase_SS.png
Houston.jpeg
Outboard.png
Studio.jpeg
previous arrow
next arrow
Shadow

Professionele Opname-, Mix- en Masteringsdiensten

"Professionele Opname-, Mix- en Masteringsdiensten in Haarlem"

Welkom bij onze eenmans-studio in Haarlem, waar we je behoeften op het gebied van opname, mixen en masteren met passie en expertise vervullen. Onze diensten omvatten tevens het vastleggen van zang en voice-overs met geavanceerde apparatuur en software.

Ons doel is om jouw opnames en producties naar een professioneel niveau te tillen, en dat tegen een zeer betaalbaar tarief.

Muziekproductie is niet alleen een creatieve kunst, maar kent ook een technisch aspect, met name het afmixen en masteren van de productie. Moderne computers hebben de mogelijkheid geboden om hoogwaardige muziekproducties en opnames te maken zonder dat je een kostbare professionele studio nodig hebt. Desondanks vereist het nog steeds jaren van training, ervaring en het gebruik van hoogwaardige hardware en software om deze technische aspecten perfect uit te voeren. Met onze Professionele Opname-, Mix- en Masteringsdiensten krijg je deze kwaliteit zonder de hoge kosten die je zou verwachten van high-end studio's. Ons tarief is toegankelijk voor iedereen, of je nu een beginnende of ervaren producer en/of muzikant bent. Voor meer informatie over onze tarieven, bekijk onze prijspagina.

We bieden ook korte workshops aan waarin je de basisprincipes van muziekproductie, audio-mixing en mastering kunt leren, evenals het organiseren van je project.

Wanneer je gebruikmaakt van onze Professionele Opname-, Mix- en Masteringsdiensten, ontvang je tips en aanbevelingen over hoe je je bestanden het beste kunt organiseren, zodat we deze snel en efficiënt kunnen verwerken. Je kunt je bestanden eenvoudig naar ons versturen via WeTransfer.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om cassettebandjes en vinylplaten om te zetten naar tijdloze digitale bestanden, met behoud van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze missie is om topkwaliteit te leveren op een laagdrempelige manier. Je kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail voor vragen over onze Professionele Opname-, Mix- en Masteringsdiensten, evenals mogelijkheden om je muziek geschikt te maken voor platforms zoals Spotify.

Zodra je tevreden bent met de mix en mastering, sturen we je een digitale factuur die je veilig online kunt betalen en als PDF kunt downloaden voor je administratie.

Bij ons draait alles om professioneel opnemen, mixen en masteren tegen een betaalbaar tarief. Laten we samen aan jouw muzikale dromen werken!"


Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Laagdrempelig

Laagdrempelig

Synchro music streeft ernaar om iedere producer of muzikant op een vriendelijke en laagdrempelige manier te kunnen adviseren en helpen met hun project. Of het nu een eenvoudige Voice-over is, of een grote productie met 45 kanalen, alles is bespreekbaar en mogelijk.

Professioneel

Professioneel

Ondanks de lage tarieven beschikken we over professionele apparatuur en software. Door de jaren ervaring en kennis op allerlei vlakken van muziekproductie, mixage en mastering, kunnen we een zeer hoogwaardig product afleveren in de allerhoogste kwaliteit. In het geluidsformaat dat jij wilt. Voor elk streamingplatform of DJ doeleinden. En we zijn niet tevreden totdat jij dat bent.

Flexibel

Flexibel

De mogelijkheden zijn ruim en flexibel. Je kunt allerlei diensten combineren of kiezen voor 1 bepaalde dienst, zoals alleen een professionele mix van je productie. Maar ook een combinatie van mixing + mastering is mogelijk. Zelfs een consult over hoe je het beste uit je productie kunt halen of hoe je een project het beste kunt opbouwen en aanleveren. 'The Sky is the limit'. We gaan ver om het beste uit je productie te halen.