TwitterLinkedInInstagram   

Audio Mixen is het proces waarbij meerdere geluiden worden gecombineerd tot een of meer kanalen. Daarbij worden het volumeniveau, de frequentie-inhoud, de dynamiek en de panoramische positie van een bron gemanipuleerd of verbeterd. Deze praktische, esthetische of anderszins creatieve behandeling wordt gedaan om een afgewerkte versie te produceren die aantrekkelijk is voor luisteraars. Audiomixing wordt beoefend voor muziek, film, televisie en live geluid. Het proces wordt over het algemeen uitgevoerd door een mixingengineer die een mengpaneel of een digitaal audiowerkstation bedient. 

Dit is de tekst die wikipedia hanteert om het proces van audio mixen te omschrijven. Bij Synchro music zorgen we ervoor dat jouw aangeleverde opname(s) worden bewerkt en gemixt totdat het eindresultaat een professioneel audiobestand is, die geschikt is voor Radio, TV, Streaming of gewoon voor eigen gebruik. Altijd totdat jij 100% tevreden bent over het resultaat.

Mocht je geinteresseerd zijn in het proces van audio mixage en/of de specifieke technieken die we hiervoor gebruiken? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We geven graag een korte workshop tegen een klein tarief zodat je meer bekend word met specifieke technieken van het mixen. Je bent immers nooit te oud om te leren, nietwaar? 

Mixing


 Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.