TwitterLinkedInInstagram   

Over ons

Ik ben Rob Nijhof, de oprichter van Synchro Music, opgericht in 2007. Mijn reis met Synchro Music begon toen ik merkte dat veel aspirant-muziekproducenten worstelden met de kunst van het mixen van hun tracks. Na deze vaardigheid in de loop der jaren te hebben verfijnd, benut ik nu mijn ervaring om anderen te helpen bij het bereiken van hun muzikale doelen.

Rob Nijhof - Synchro Music

Ik draag meerdere petten als producer, mix-engineer en DJ. In de loop der jaren heb ik het voorrecht gehad om talloze producenten en muzikanten te begeleiden bij het verheffen van hun muziekproductie. Mijn expertise strekt zich uit tot verschillende projecten, waaronder remixes, algemene mixprojecten en track-mastering. Deze diverse portfolio omvat een breed scala aan muziekgenres. Hoewel ik in de eerste plaats een housemuziekproducent ben, neem ik met plezier mix- en masteringprojecten aan in verschillende genres. Dit omvat Voice-overs, Singer/Songwriter-composities, bands en verschillende subgenres van House, zoals Techhouse, Dance en Groovy House. Mijn comfortzone in de studio omvat een uitgebreid scala aan muzikale stijlen.

Mijn recente focus ligt op het bestuderen van de technieken van gerenommeerde mix-engineers zoals Chris Lord-Alge. In plaats van lukraak plugins opstapelen en hopen op het beste, hanteer ik een zorgvuldige en probleemoplossende benadering. Een succesvolle mix vereist het identificeren van problemen en het maken van nauwkeurige correcties. Hoewel bepaalde fundamentele technieken cruciaal blijven, bieden de huidige technologische vooruitgang nieuwe, meer toegankelijke wegen om uitstekende resultaten te bereiken.

Gedreven door mijn oprechte passie voor de technische aspecten van muziek, heb ik ervoor gekozen om mijn diensten aan te bieden. Ik ben toegewijd aan het toegankelijk en betaalbaar maken van deze expertise. Ik begrijp dat aspirant-producenten en muzikanten niet exorbitante bedragen kunnen investeren om de kwaliteit van hun producties te verbeteren. Mijn missie is om deze reis te vergemakkelijken met een focus op Mix en Mastering diensten tegen een betaalbaar tarief.


 Voor vragen, schroom niet om contact met me op te nemen via het contact formulier.